Aselsan Saka - ASELSAN yerli ve milli olarak geliştirdi: ''Saka'' geliyor / Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti!

Aselsan Saka - ASELSAN yerli ve milli olarak geliştirdi: ''Saka'' geliyor / Aselsan'ın geliştirdiği saka uçuş testlerini başarıyla geçti!. Aselsan, sürü i̇ha altyapısına sahip ve 500 gramdan hafif saka insansız hava aracının testlerini başarıyla gerçekleştirdi. Aselsan, yalnızca cep büyüklüğünde olan, gözlem ve keşif görevlerinde kullanılacak mikro boyuttaki drone'u saka'nın uçuş testini gerçekleştirdi. Has delivered a new electronic countermeasure system: Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! Aselsan görünmezlik teknolojisi projeleri şaka değil gerçek 2020.

Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Aselsan'ın aracı, mağara keşiflerinde kullanılacak. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Poliqon xəbər verir ki, bu barədə aselsan şirkətinin aylıq bülletenində bildirilib. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi.

مجلة المسلح - الرئيسية
مجلة المسلح - الرئيسية from www.almusallh.ly
Aselsan, yalnızca cep büyüklüğünde olan, gözlem ve keşif görevlerinde kullanılacak mikro boyuttaki drone'u saka'nın uçuş testini gerçekleştirdi. Flight tests of the micro unmanned aerial vehicle saka, developed by aselsan for reconnaissance and surveillance purposes Onun sözlərinə görə, layihə şirkətin öz. Türk mühendisler tarafından geliştirilen deniz elektronik harp sistemleri savaş gemilerimizi koruması altına alıyor. Aselsan's micro unmanned aerial vehicle 'saka' winged. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava, kara ve deniz sistemlerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Azadinfo.az xəbər verir ki, bunu layihənin rəhbəri yusif ziya kotil deyib. Türkiyenin gururu aselsan mühendisleri tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mini iha envantere girdiğinde 500 gramdan hafif.

Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka.

Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava, kara ve deniz sistemlerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Aselsan saka testlerini başarıyla tamamladı. Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! Bu videoda, sizinle onur'un aselsan macerasini paylasmak istedim. Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka. Düşman tarafından atılan güdümlü mermi veya torpidolara. Aselsan, yalnızca cep büyüklüğünde olan, gözlem ve keşif görevlerinde kullanılacak mikro boyuttaki drone'u saka'nın uçuş testini gerçekleştirdi. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amacıyla geliştirilen saka'nın mağara ve benzeri ortamlarda kara araçları için gözcülük görevi yapması planlanıyor. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni. Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Aselsan'ın mikro insansız hava aracı 'saka' kanatlandı. Flight tests of the micro unmanned aerial vehicle saka, developed by aselsan for reconnaissance and surveillance purposes Aselsan's micro unmanned aerial vehicle 'saka' winged.

Onun sözlərinə görə, layihə şirkətin öz. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amacıyla geliştirilen saka'nın mağara ve benzeri ortamlarda kara araçları için gözcülük görevi yapması planlanıyor. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Aselsan saka uav system flight tests were carried out successfully.

Günün önemli şirket haberleri 20/05/2021 haberi ...
Günün önemli şirket haberleri 20/05/2021 haberi ... from www.borsagundem.com
Türkiyenin gururu aselsan mühendisleri tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mini iha envantere girdiğinde 500 gramdan hafif. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava, kara ve deniz sistemlerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava. Aselsan, sürü i̇ha altyapısına sahip ve 500 gramdan hafif saka insansız hava aracının testlerini başarıyla gerçekleştirdi. Flight tests of the micro unmanned aerial vehicle saka, developed by aselsan for reconnaissance and surveillance purposes Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni yürüttüklerini ifade eden kotil, projenin kotil, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. 500 gramdan hafif olan saka'nın uçuş testlerini başarıyla gerçekleştirdiği ifade edildi.

Has delivered a new electronic countermeasure system:

Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka. Aselsan'ın aracı, mağara keşiflerinde kullanılacak. Onun sözlərinə görə, layihə şirkətin öz. Türkiyənin aselsan şirkəti çəkisi 500 qramdan az olan yeni saka adlı pilotsuz uçuş aparatının (pua) sınaqlarını keçirib. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Has delivered a new electronic countermeasure system: Aselsan, yalnızca cep büyüklüğünde olan, gözlem ve keşif görevlerinde kullanılacak mikro boyuttaki drone'u saka'nın uçuş testini gerçekleştirdi. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni yürüttüklerini ifade eden kotil, projenin kotil, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Düşman tarafından atılan güdümlü mermi veya torpidolara. Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. 500 gramdan hafif olan saka'nın uçuş testlerini başarıyla gerçekleştirdiği ifade edildi.

Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! Türkiyənin aselsan şirkəti çəkisi 500 qramdan az olan yeni saka adlı pilotsuz uçuş aparatının (pua) sınaqlarını keçirib. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni. Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka. Bu videoda, sizinle onur'un aselsan macerasini paylasmak istedim.

Şaka haberleri ve Şaka haber başlıkları
Şaka haberleri ve Şaka haber başlıkları from iasbh.tmgrup.com.tr
Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! Bordo berelilerin nano i̇ha'ları ve yerli muadili saka. Has delivered a new electronic countermeasure system: Onun sözlərinə görə, layihə şirkətin öz. Aselsan'ın ürettiği saka ismindeki iha ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni. Poliqon xəbər verir ki, bu barədə aselsan şirkətinin aylıq bülletenində bildirilib. Aselsan saka testlerini başarıyla tamamladı.

Aselsan saka uav system flight tests were carried out successfully.

Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Has delivered a new electronic countermeasure system: Türkiyənin aselsan şirkəti çəkisi 500 qramdan az olan yeni saka adlı pilotsuz uçuş aparatının (pua) sınaqlarını keçirib. Aselsan'ın hava tehditlerine karşı namlulu silah sistemlerinin etkinlik düzeylerinin artırılması amacıyla geliştirdiği herkese merhaba! Aselsan proje yöneticisi yusuf ziya kotil, aa muhabirine, insansız hava, kara ve deniz sistemlerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Düşman tarafından atılan güdümlü mermi veya torpidolara. Aselsan, sürü i̇ha altyapısına sahip ve 500 gramdan hafif saka insansız hava aracının testlerini başarıyla gerçekleştirdi. Yeni mikro i̇ha saka uçuşunu başarıyla tamamladı. Bu videoda, sizinle onur'un aselsan macerasini paylasmak istedim. Aselsan'ın keşif ve gözetleme amaçlı geliştirdiği mikro insansız hava aracı saka'nın uçuş testleri başarıyla gerçekleştirildi. Aselsan saka testlerini başarıyla tamamladı. Saka, aselsan bünyesinde yürütülen zırhlı araç ve insansız kara aracı projeleri kapsamında, kara araçlarının gidiş güzergahlarının belirli mesafeler öncesi gözetlenmesine imkan sağlayacak. Bu kapsamda saka mikro i̇nsansız hava aracı projesi'ni.

Aselsan tarafından keşif ve gözetleme amacıyla geliştirilen saka'nın mağara ve benzeri ortamlarda kara araçları için gözcülük görevi yapması planlanıyor aselsan. Aselsan saka uav system flight tests were carried out successfully.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook